minu SUURIM ja KASVAV probleem...


Meie peres on paratamatu see, et kui Halar koju (Eestisse) tuleb on käimist 10 korda rohkem kui muidu. Ja alati kui kuhugi minek on ära tulnud ka naiste tüüpiline lause: "MITTE MIDAGI POLE SELGA PANNA..."
Kui vanasti oleks Halar öelnud lauseid stiilis:

  • lõpeta ära see loll jutt
  • nagu sul vähe riideid oleks
  • jms
Siis näiteks nüüd ta on soovitanud mulle asju mida ma ostma peaks (üks tema soovitustest oli maksikleit). Üks päev kui pidime kinno minema, lasin õel tuua vanemate kodust ühed püksid (mis mulle aja pikku suureks olid jäänud seoses mu kaalukaotusega 3-4 aastat tagasi) mõeldes et oh nüüd saan neid küll kanda ja ruumi peaks ülegi jääma ja mul on nendega kindlasti MEGA mugav olla. Aga üllatus, üllatus! Alguses oli kõik vägagi hästi, kuni kinno jõudsime natukene kommi sõin ja keset filmi ma lihtsalt pidin nööbid eest lahti tegema... 
Üritasin siis teinegi päev nende pükstega mõtlesin, et äkki oli asi selles, et oli õhtune aeg ja päeval võib-olla kõht head ja paremat täis söödud... Ma pidin Halari appi kutsuma endal nööpe kinni panema. Ja ta pani ainult ühe ja välimise nööbi kinni. Nähes, et püksid pitsitavad küsis ta veel, et ega ma last ära ei tappa? 
Nüüd polegi mul enam muud ülejäänud kui kanda peal mingit lohvakat pluusi mis varjaks ära pükste nööbid/lukud sest et need on lahti lihtsalt või kanda kleite. 

Vähemalt olen ma selles osas õnnelik, et minu kõht ei ole maksimaalses suuruses talvisel ajal sest uut talvejopet ei raatsi mitte eraldi selle jaoks osta. 

4 kommentaari:

  1. Hey! Lugesin kusagilt välja, et elukaaslane töötab Norras. Kas pole olnud tahtmist endal ka Norra minna või tal on reisiv töö?
    Ise elan Norras, sellepärast küsin, tavaliselt ikka noored püüdlevad kodumaalt minema :) Mina isiklikult kiidan Norra arste. Eestis ei julge väga arstile minna :)

    Jõudu ja jaksu kasvamisel.
    Kindlasti olen uus jälgija :)

    VastaKustuta
  2. Tere, meil Norrasse natukene selles osas raske kolida, et kuigi elukaaslane veedab seal 90% ajast, pole ühtegi kindlat linna kus ta viibib, sest et tegemist ikkagi Eesti firmaga, kes sinna moodulmaju püstitab. :)
    Enne lapseootele jäämist vahepeal liigutasime küll mõtteid Norra suunas, aga nüüd peame natukene mõtlema uuesti :)

    VastaKustuta
  3. Ohh, googeldan ja otsin siin teisigi saatusekaaslasi endagi rasedusele ja hämmastuseks leidsin sinu ja et oleme üsna samal maal rasedusega. küll aga täitus minul alles täna 27-nädalat, seega olen paar päeva ilmselt maas. :P
    Minul samamoodi mees välismaal tööl ja käib aeg-ajalt ainult eestis ja täpselt samamoodi ka EI OLE MIDAGI SELGA PANNA! See probleem on kogu aeg riidekapi uksi avades, aga tuleb veel see kolm viimast kuud ära kannatada ja siis pöidlad pihus loota, et kõikidesse oma kallitesse rõivastesse taas kiirelt ära mahun :P

    minu äsjaavatud hiline blogi: http://helevalgus.wordpress.com :)

    VastaKustuta
  4. Paistab, et siis oleme tõesti saatusekaaslased - mehed välismaal ja rasedust ja põhimõtteliselt sama palju :)

    VastaKustuta